zaterdag 30 mei 2015

Zaterdag 30 Mei: Rustdag

Zoals gezegd een extra dagje rust in onze hut op de camping van Haugen.  Terwijl ik dit hier zit te typen komt de zon aan de hemel piepen.  Ik hoop dat de trend zich doorzet.  Zou graag morgen in hetzelfde weer van vandaag verder fietsen.  Altijd leuker dan als het regent.  De vergezichten en de foto's zien er dan toch ook altijd iets beter uit.  En het is echt mooi weer vandaag.  Eigenlijk zonde van de rustdag.
De pauze die we nemen is in een dal die vol met hutten en appartementen staat.  Het doet ons een beetje denken aan de franse skigebieden.  En dat is het ook, een skigebied.  Niet zoals in de Alpen maar net genoeg voor een weekendje weg.  Langlaufen ligt hier vooral goed in de markt.  Het seizoen is nog maar een tweetal weken voorbij.  Ergens tot rond half mei.
Straks vroeg onder de wol, zou graag morgen tijdig opstaan om vroeg te vertrekken.

Tot een volgend WiFi moment.
Sonja bedankt voor de leuke foto's van ons eendennest.

Groetjes uit de Noorse bergen
Jana&Fré
Juliette
Rosalie
Feline

1 opmerking:

  1. Graag gedaan ! Hier ondertussen ook een dag met heel veel regen, 't lijkt wel herfst. Maar hier beloven ze voor volgende week zaterdag 34 graden ! Amai ! Hopelijk bij jullie ook want die sneeuw ziet er niet erg warm uit! Ik probeer de zon naar jullie te sturen maar de vraag is of het gaat lukken! Morgen begint jullie laatste volle maand! Geniet ervan!!

    BeantwoordenVerwijderen