zondag 24 mei 2015

Zaterdag 23 Mei: Svindland - Åna Sira

Met volledig uitgeruste benen en blauwe hemel vertrekken we. Om de hoek van de camping begint alweer de eerste zware klim en daar zal het niet bij blijven vandaag...



Door het mooie weer toont de natuur zich weer van haar mooiste kant!




We moeten enorm veel klimmen vandaag. Ik mis onze duwers van enkele dagen geleden! Maar als beloning voor al ons klimwerk krijgen we prachtige zichten:  


Gefascineerde Hollanders vragen ons uit en willen weten wat op ons programma staat. Ze willen ons wat goeie raad en tips meegeven maar die weten/kennen we natuurlijk allemaal. Ons kennende gaan we niet ongeïnformeerd ergens naartoe!
Zij gaan naar de Lofoten en de Noordkaap maar dan met de camper.


Flekkefjord:







In de verte de Noordzee, gezien vanaf een haarspeldbocht van een fjord. Frederik bekijkt de kaart want in de eerste komende 30 kilometers en meer komen we geen overnachtingen meer tegen... Dat betekent wildkamperen. Iedereen zegt dat het morgen (zondag) de hele dag gaat regenen dus willen we beschutting.




Dan maar het paviljoentje van de plaatselijke kindercrèche die toch dicht is tot dinsdag. De kindjes kunnen de hele avond naar hartelust spelen.  Mama en papa lezen een boekje.




2 opmerkingen:

  1. Oef! Toch een klein overdekt paviljoentje gevonden! Heel veel succes voor freetje met z'n gezondheid en voor Jana met de poep!

    BeantwoordenVerwijderen