zaterdag 9 mei 2015

Donderdag 7mei: Bergan - Nalumstrand

Door de regen doen we het 's morgens wat rustig aan.  Volgens het weerbericht zou het in de namiddag opklaren.  Wat ook zo is.  We vertrekken omstreeks 11.30u met goeie moed in droog weer.
De rust van de afgelopen anderhalve dag heeft ons deugd gedaan.   Eventjes de batterijen opladen, een normaal bed, propere zachte lakens, een ligbad voor de kinderen, normaal eten,... je weet wel het normale leven van thuis.


Regenjas aan, regenjas af, regenjas aan, regenjas af,... Het is nu eenmaal niet leuk om natgeregend te worden.  Maar het is ook niet leuk om nat te worden van het zweet.  Er staan heel wat zwarte wolken aan de hemel maar we fietsen gelukkig redelijk tussen de gaten door.


Tijdens de middag een pauze, op een pleintje in Larvik, plots volle bak in de zon.  Heel plezant om zo te pauzeren.  Aan dit pleintje is er een fietsenwinkel gevestigd die fietsen verkoopt, ja wat verkoopt een fietsenwinkel anders... maar deze fietsenwinkel verkoopt fietsen made in Belgium nl. Ridley.


De Ridley Noah, de fietsenmaker wist me te vertellen dat hij van deze fiets alleen vorige week er 6 van verkocht heeft.  Buiten kwam er dan een Noor wat praten, en hij zwoor bij Ridley als zijnde één van de betere fietsen om te mountainbiken.


Spreekt voor zichzelf denk ik.


Eventjes genieten van het zonnetje terwijl de kinderen op een speelplein aan het ravotten zijn.


Aan het zoeken voor een leuke plaats om te overnachten, niet altijd even gemakkelijk.







En toch vinden we er eentje.


Met een prachtig uitzicht op de Noordzee: Nalumstrand.



Nog eventjes een avondwandeling als toemaatje en kwestie van de kinderen nog een beetje af te matten voor het slapengaan.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten