donderdag 28 mei 2015

Dinsdag 26 Mei: Lædre - Ogna

Op één vierkante meter: één kindje aan de ene kant van de molenplaat, twee kindjes aan de andere kant. Het deurtje halen we eraf zodat het niet naar binnen draait maar buiten staat zodat de mama en de papa op de grond kunnen slapen. Wonder boven wonder moest ik geen één keer naar het toilet vannacht! Ik denk dat dit de meest krappe slaapplaats was tot nu toe maar wel droog!




We stonden op met de zon maar die is alweer verdwenen. Het is pas voor 9u en we zijn vertrekkensklaar. We gaan naar Egersund om onze drinkflessen aan te vullen en een koffie te drinken. We worden door verschillende mensen aangesproken waardoor we bijna dagelijks een uurtje tijd in onze sociale contacten steken. 


Juliette kijkt al uit naar de nieuwe 'verschrikkelijke ikke' film met nu enkel de minions!


Zwaar, pittig, pijnlijk, zweten, tandenbijten (elke dag opnieuw) maar ik geniet wel hoor! Een prachtige fietsroute langs een oude en vernieuwde spoorlijn. We moeten over, onder, over, onder de sporen.








Niet teveel woorden aan vuil maken, gewoon genieten:




Vanuit Oostenrijk deze NSCR volger!


We komen aan op de Ogna camping die vlak aan de zee ligt. Gelukkig is er een hut vrij en gaat de papa om eten naar de winkel. De meisjes kunnen EINDELIJK op het strand spelen (alleen ontbreken de bikini's, strandspeeltjes, stoel en - heel belangrijk - een windscherm). Maar ze helpen zich uit de nood met een stokje en een Spiderman brommer die Juliette van de kassierster van de Rema 1000 gekregen heeft. Geen ziel te bespeuren...





Kindjes in de kamer met het stapelbed, mama en papa beklimmen de hoge mezanine met een recht op recht laddertje waar je blote voeten van pijn doen. En natuurlijk: deze nacht wel drie keer naar het toilet, op en af het laddertje...


1 opmerking:

  1. Je zal nooit anders weten natuurlijk ! Best dat jullie geen asperges gegeten hebben want dat is waterafdrijvend ! Best dat jullie toch genieten van alles en zelfs van het weer ! De zomer begint hier donderdag en op naar de 25 graden.

    BeantwoordenVerwijderen