vrijdag 15 mei 2015

Zondag 10 mei: Stabbestad - Moen

Na een prachtig ontbijt bleven we genieten van dit fantastische zicht. Je kunt je ogen er niet vanaf houden. Zowel in het restaurant als vanuit het spa gedeelte (sauna met glazen muur) krijg je dit prachtige landschap te zien. De hemel is blauw, zonnetje, hier en daar een bootje op het water en alleen maar sporty girls te zien in dit hotel. Er is ochtendgym, yoga en nog veel meer om je gezond te laten voelen. Iedereen draagt hier een lange sportlegging en een topje met bijhorende make up. We maken tot na de middag gebruik van het zwembad met kuurtoestanden. 





We krijgen te maken met enkele zeer pittige hellingen die we vaak maar net op geraken. Het is hier echt niet van de poes. Soms duurt het eeuwen voor je boven staat. Mijn (Jana) snelheid op de pittige stukken is 4 km per uur... Maar door het klimmen krijg je weer de zee te zien en dat maakt veel goed! De Noordzee blijft onze rode draad en het maakt ons telkens weer gelukkig als we hem zien.






Hier staan we op een zeer hoog punt na een super zware klim, het uitzicht is prachtig!




We blijven maar doorfietsen om een plaatsje te zoeken om te slapen. Kinderen hebben honger, wenen, zijn moe en wij ook. Wild kamperen is super als je een leuke plaats kan vinden. Als die niet voor de hand ligt word je er neerslachtig van en valt alles als een pudding in elkaar. 

Langs een drukke weg vinden we dan toch een heel klein plaatsje waar het plat is om de tent te zetten. Alles moet dan heel snel gaan om iedereen eten te geven.





1 opmerking: