zondag 14 juni 2015

Vrijdag 12 juni: Finnås - Rydland

Wonder boven wonder, papa is vroeg uit de veren.  Alles klaar om te ontbijten en begint het wel niet te spetteren.  Godverdomme, hoe is het mogelijk.  Het is gelukkig van korte duur.  We blijven positief, het zal niet regenen vandaag. Onderstaand bordje doet ons glimlachen: het is niet meer ver!






Heel af en toe komen we reisgenoten tegen, we doen een praatje en rijden weer verder.


Fantastisch hoe we in deze prachtige natuur meesterwerken tegenkomen.  Hierdoor kunnen we van eiland tot eiland verder fietsen:


In de verte blijven we de sneeuw op de bergen zien, waw!







Soep maken:


















Een speelpleintje en een smootie van de Mc Donalds: de kindjes zijn weer blij!


Na twee maand en een half op de fiets is het eindelijk zover: Juliette slaapt tijdens het fietsen!!  Voelt aan als een zak patatten achter op de fiets. 


We vinden de ideale kampeerplaats: de plaatselijke school. Waarom? Daarom: speelplein voor de kinderen, bankjes, water (de kraantjes zijn eraf maar met wat ervaring hoe we het moeten klaarspelen hebben we het juiste materiaal al bij ons) en heel belangrijk (er hangt regen in de lucht): een afdak.


Waar we geen rekening mee gehouden hebben deze nacht is de nachtverlichting. De hele nacht slapen we met de lampen aan boven ons hoofd!



1 opmerking:

  1. Niet te geloven dat jullie toch kunnen slapen, daarvoor moet je moe zijn ! Wij moeten dan al iets gedronken hebben !

    BeantwoordenVerwijderen