maandag 20 april 2015

Zondag 19 april: Agerholm - Vigso Batteriet

De shelter staat weer in de goeie positie zodat we letterlijk met de zon in ons gezicht wakker worden. We slapen uit want iedereen heeft het nodig. Het mooie weer, de zon, het fietsen, ... het mat ons af.




Door de hevige wind en vele beklimmingen doen we het rustig aan vandaag. We bezoeken een vuurtoren, speelplein en luchtkussen voor de kinderen. Ondertussen moeten we ook inkopen doen. We hebben ontdekt dat de Aldi onze favoriete winkel aan het worden is: de prijzen vallen nog redelijk mee, we herkennen hier en daar producten van bij ons, eindelijk melk die niet in de koelkast staat en langer houdbaar is, elke dag lang open (bijna alle supermarkten zijn hier de hele week open), geen volk en mooie parkings met gras waar we regelmatig onze middagpauze houden. Een topper dus!





Langs de baan zie je enorm veel dingen om te kopen: vooral hout en honing. De prijs staat in het kastje en je deponeert het geld in het kluisje.


Bij onze shelter is er geen water en dus gaan we er twee kilometer verderop bij het toilet aan het strand halen. We bezoeken de vele bunkers die daar aan het strand en in het water liggen.


Kindjes wassen, verse kleertjes (hopende op een wasmachine de komende dagen), eten maken, foto's opladen, eten maken, afwas, vuur maken, matjes opblazen, slaapzakken uitleggen, ... veel werk te doen!









Geen opmerkingen:

Een reactie posten