woensdag 1 april 2015

Dag 3: Krummhörn - Norddeich

Klaar voor vertrek in goed maar bewolkt weer.


's Morgens een goed begin, mooie fietsdag langs de kust met hier en daar een vuurtoren.
Probeer dat maar eens uit te leggen aan je kinderen, het verschil tussen een watertoren en een vuurtoren, want hier staan er echt wel een aantal.



We hadden een camping gereserveerd maar zagen de bui(en) al hangen en probeerden een overnachting in de DJH te versieren maar die was reeds volboekt.  Dan maar met hangende pootjes naar de camping om daar de nacht door te brengen.
Eerst de shelter opgezet om te schuilen voor de regen.  Terwijl mama en papa de tent opzetten hielden de dochters zich bezig met wat Ipad speeltjes.
We haalden al onze warmste kledij uit en de rest droogden we in het restaurant.  Vanaf de tafel keken we uit op onze slaapplaats en zagen dat de wind fel tekeer ging op onze shelter.  Papa de regenkledij weer aan om hem zo snel mogelijk plat te leggen voor de wind ermee aan de haal ging.  Het was op het nippertje want de piketten vlogen letterlijk de lucht in.


Na een verschrikkelijke nacht met vijf in één tent.  Een verschrikkelijke ochtend qua ravage en storm op de camping.  Weggewaaide voortenten en een ontbijt in de wasplaats.  Tussen twee buien door vlug de tent afbreken en wegwezen...








Geen opmerkingen:

Een reactie posten